Elli Flén

Olen kansainvälinen kriisiviestinnän ammattilainen ja oma yritykseni on tarjonnut esiintymiskoulutusta ja kriisiviestintäapua vuodesta 2009. Toimin myös Onnettomuustutkintakeskuksen viestinnän asiantuntijana. Pidän päämajaa Uudessakaarlepyyssä Pohjanmaalla, mutta olen valmiina matkustamaan työkeikoille melkein minne tahansa.

Aloitin työurani toimittajana Vasabladet-sanomalehdessä sekä Yleisradiossa, jossa toimin sekä ruotsin- että suomenkielisissä toimituksissa uutistoimittajana ja uutistenlukijana. Työurani aikana olen ollut puolustusministerin erityisavustaja, ETYJ:n Kosovon mission lehdistöpäällikkö, tiedottajana Pääesikunnassa ja olen palvellut rauhanturvaajana Kosovossa ja Afganistanissa. Koko CV:ni löytyy LinkedIn-palvelusta.

Tärkein harrastukseni on politiikka, josta jatkuvasti ammennan uutta inspiraatiota ja tietoa myös työhöni. Olen Uudenkaarlepyyn kaupunginvaltuuston jäsen ja entinen puheenjohtaja ja Pohjanmaan liiton hallituksen jäsen.

Puhun suomea, ruotsia ja englantia. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri ja sotilasarvoltani reservin yliluutnantti.

 

Yhteystietoni löytyvät täältä.